HTP Privat

HTP Pro

HTP Cinema Division

Referencer

Showroom

Om HTP

HTP - Distributør af Barco ResidentialHTP er nu officiel distributør af - Barco Residential.

HTP har igennem de sidste 15 år altid bestræbt sig på at kunne levere de ultimative produkter til hjemmebiografen. Barco Residential passer derfor perfekt ind i produkt porteføljen, med nogle af markedets bedste og mest ultimative projektorer.

Barco har i flere årtier været det førende mærke på markedet indenfor high-end videoprodukter til kommercielle biografer. Nu har Barco relanceret en high-end hjemmebiograf division kaldet - Barco Residential. Her specialiserer de sig i at skræddersy produkterne, så de passer perfekt ind i et hjemmebiograf miljø.

Barco Residential har et spændende lineup, startende med singlechip DLP maskiner i både native 16/9 og 2.35:1 cinemascope format, LED projektorer, store DCI godkendte 3 chip maskiner og sidst men ikke mindst deres nye modeller med Laser som lyskilde.
Det er et innovativt mærke og et brand som konstant har fingeren på pulsen. Med Barco pro som den perfekte nolimit udviklingspartner, vil teknologierne fra de store biograf maskiner hurtigt vinde pas ned i de mere stue venlige maskiner.

Loki:
Årets største nyhed fra Barco Residential er den nye Loki - 4K projektor som vi fik et sneak peak af på ISE her i februar.
Det er en banebrydende maskine. Det er verdens første Single Chip 4K DLP maskine med 0.95” panel, størrelsen på panelet gør at man kan skyde væsentligt mere lys på, og dermed få et flottere og mere kontrast rigt billede.
Som noget helt unikt, så bliver lyskilden på projektoren Laser, ikke kun en enkelt, men Dual Laser. Fordelen ved Laser er at det er en meget stabil lyskilde uden nogen flicker som en alm. Lampe og den falder ikke i lysoutput med tiden. Derudover er der den store økonomiske bonus, at den ikke skal skiftes hver 1500-3000 timer, en Laser er fuldstændig service fri. Med Dual Laser er lystyrken 8000-12000 Lumens… hvilket giver et krystalklart billede kombineret med den nye 4K DLP chip.
Den vil være i handlen til september og vores forhandlere kan tage imod ordrer allerede nu og give en rigtig god trade-in pris, hvis man bestiller inden den bliver lanceret.


HTP: Home Theater Professionals ApS - Telefon: +45 27 28 12 12 - Email: