HTP Privat

HTP Pro

HTP Cinema Division

Referencer

Showroom

Om HTP

Acurus ACT-4Acurus ACT 4 er intet mindre end en revolution indenfor surroundprocessorer. Den er designet til at være samlingspunkt i et topmoderne, og højtydende high-end hjemmebiografsystem.
ACT 4 kombinerer ultimativ lydkvalitet i både stereo og surround, betjeningsfleksibilitet og det allernyeste indenfor HDMI-standarder og surround-teknologi.
ACT 4 sætter endvidere en helt ny standard for nem opsætning og brugervenlighed.
Selve frontpanelet er en innovativ farveskærm med touch-betjening, hvilket gør indstilling og betjening til en leg.
Selve setup’en kan desuden udføres via internet-adgang, og selve betjening kan udføres bekvemt via smart-phone eller tablet, så ACT4 nemt kan placeres i eksempelvis boligens teknikrum.

Nyeste teknologier indenfor surround
ACT4 er blandt markedets førende surroundprocessorer hvad angår support af surroundlydformater.
Ud over de traditionelle digitale lydformater DTS, DTS-HD Master Audio, Dolby Digital, Dolby Digital Plus og Dolby True HD har ACT4 indbygget processor til de nye formater Dolby Atmos og DTS-X. Begge disse nye systemer er implementeret direkte fra den professionelle biograf-verden, og sætter helt nye højder for oplevelsen af ægte surround.
Lydsystemerne gør brug af højttalere der monteres i loftet, og der er forskellige setups med antal af loftshøjttalere, der kan vælges alt efter brugerens ønske. Helt op til en 11.3 højttalerkonfiguration.
Til at dekode alle disse lydformater gør ACT4 brug af den nyeste DSP-processor tilgængelig, nemlig en QUAD TI DSP-processor med ekstrem regnekraft. Dette sikrer at ACT 4 altid vil få det bedste ud af det surround materiale, som den skal gengive.
ACT 4 har også 192 kHz/24-bit D/A konvertere, der understøtter alle de digitale indgange.

Optimeret til fremtidig brug
ACT 4 er selvfølgelig optimeret til at blive kombineret med Ultra High Definition billed-formatet 4K. Der er allerede nu, mange af markedets TV der kan gengive 4K opløsning, og projektorer til hjemmebiografer er også allerede nu begyndt at komme med 4K gengivelse. Dette sætter krav til surround-processoren, der skal være i stand til at kunne håndtere disse nye formater, når de tilsluttes via HDMI.
ACT 4 har hele 8 HDMI-indgange, og 2 HDMI udgange, hvor de alle understøtter 4K og derudover også 3D pass-thru. Og ligeledes understøtter ACT 4, HDCP 2.2.

Også perfekt til stereo
Ud over at være en enestående surroundprocessor, er ACT 4 også en ekstremt velspillende 2-kanals forforstærker. Stereogengivelsen har altid været prioritet meget højt af Acurus, og der er brugt fremragende D/A konvertere i ACT 4, og der er også analog balanceret stereo-indgang. Og så er der endda ydermere en dedikeret pladespillerindgang til vinyl-folket.

Innovativ betjening og fleksibilitet
Betjeningen er helt i særklasse på ACT 4. Udover den store 7” farveskærm med berøringsflade på fronten, kan ACT 4 også styres via netværk.
Download betjeningsapplikationen på din tablet eller smartphone, og du har fuld kontrol over ACT 4, også selvom den er placeret i et andet rum.
ACT 4 har som noget ekstraordinært indbygget en applikation, der gør selve installationen og setup’en meget nemt. ACT 4 kan selvfølgelig også indgå, som en del af et komplet styringssystem med 2-vejs IP kontrol (UDP), hvis dette ønskes.

Udsøgt finish
Som prikken over i’et er ACT 4 svøbt i et meget lækkert kabinet af børstet anodiseret aluminium med laser indgraveret logo. Og ACT 4 er i sit moderne designlayout, det perfekte samlingspunkt i den kompromisløse hjemmebiograf.

Kombiner med Acurus effektforstærkere for optimal ydelse
ACT 4 kan med fordel kombineres med Acurus’ matchende effektforstærkere. Denne serie består af 3 modeller. A2002 (2x200 watt (8ohm, FTC)), A2005 (5x200 watt (8ohm, FTC)) og A2007 (7x200 watt (8ohm, FTC)).
Effektforstærkerne er opbygget helt klassisk med analoge udgangstrin, og massive strømforsyninger. De er meget strømstærke, og trækker selv de vanskeligste højttalere med lethed.
Kølingen af disse kræfter foregår via store udvendige køleribber, hvilket sikrer en stabil varmeafledning selv ved adskillige timers drift. Og så slipper man for blæserstøj via den passive køling.
Alle tre effektforstærkere i serien er THX Ultra 2 certificerede, og som noget helt specielt kan man via ethernet tilslutning styre forstærkernes features via web-interface.
Her kan man eksempelvis se status på forstærkerens temperatur, og hvordan hver enkelt udgang er belastet. Og så har man den unikke mulighed at man kan slukke hver enkelt kanal separat i forstærkerne. Det er især genialt ved brug af A2005 og A2007 til stereo. Så bruges strømforsyningen nemlig udelukkende til de to aktive kanaler, hvilket giver yderlige kraftoverskud og strømstyrke, end ved multikanals drift.

ACT 4 specifikationer:
Frekvensområde: 20-20kHz +/- 0,1dB
Signal/støjforhold: >110dB
Total harmonisk forvrængning: <0,02% (20Hz-20kHz)
Max output: 3.5Vrms, 7Vrms (sub out)
Strømforbrug; 70W (max), <1W (standby)

Front panel skærm: 7” berøringsfølsom skærm
RS-232: 2xDB9, Fuld 2-vejs kontrol
Ethernet: 1xethernet, web-interface & 2-vejs IP control via UDP
12volt trigger in: 1x3,5mm
12 volt trigger out: 4x3,5mm
Opladningsport: 2xUSB 5V, 2A
Andet: 1xUSB A programmeringsport

Stereo indgange: 4xguldbelagte RCA L/R par
Stereo indgange (balanceret): 1xXLR L/R par
Stereo pladespiller indgang: 1xguldbelagt RCA L/R par
Stereo digitale indgange: 3xcoax (RCA) og 3xoptisk
Multikanals indgange: 1 sæt 8 guldbelagte (RCA), 7.1 konfiguration
Multikanals udgange: 1 set 14 guldbelagte (RCA), 11.3 konfiguration
Multikanals udgange (balanceret): 1 sæt 14 XLR, 11.3 konfiguration

HDMI: 8 ind, 2ud, 4K pass thru, HDCP2.2 (1ind, 1ud)

Dimensioner: 17,8cm x 43,2 cm x 38,1 cm (HxBxD)
Produkt vægt: 13,6kg
Finish: Sort satin anodiseret aluminium, laser-indgraveret logo,


HTP: Home Theater Professionals ApS - Telefon: +45 27 28 12 12 - Email: