HTP Privat

HTP Pro

HTP Cinema Division

Referencer

Showroom

Om HTP

Bryston SP3 – sublim to-kanal og surroundprocessor i et og samme produktBryston lancerer nu en ny high-end surroundprocessor og stereoforforstærker kaldet SP3.

Bryston SP3 er kulminationen på mange års hårdt arbejde, hvor målet har været at lave en fremtidssikret processor, der spiller lige op med Brystons bedste to-kanals forforstærkere, og som kan levere en hjemmebiografoplevelse, der er blandt branchens absolut bedste.
I udviklingsfasen har Bryston prioriteret lidt anderledes end størstedelen af konkurrenterne. Der er først og fremmest lagt vægt på, at den skal være et topklasse audioprodukt, så alt hvad der hedder unødvendige features er barberet væk. I denne proces er der fornuftigt valgt, at Bryston SP3 kun skal tage sig af lydprocessering, så det eneste der bliver taget ud af HDMI-signalet fra indgang til udgang er audiosignalet. Billedsignalet bliver uhindret sendt videre til HDMI-udgangen uden nogen form for behandling. På denne måde er SP3 heller ikke følsom overfor, om der kommer nye HDMI-kodeks eller 3D-formater, da den kun bruger lydsignalet.

Bryston SP3 er 100% modulopbygget. Maskinen er bygget op omkring det store print i bunden af kabinettet, der varetager al den analoge signalbehandling. DSP, D/A og andre digitale print sidder tilsluttet som ekstra kort, således at maskinen for fremtiden er nem at opgradere til eventuelle nye surroundformater eller andre nye teknologier. Der er helt separate dobbelte strømforsyninger til de analoge og digitale kredsløb, og da kredsløbene er helt separeret, er signal- og støjforholdet holdt nede på et absolut minimum. Alle steder, hvor det er muligt, er der anvendt diskrete klasse A teknologi med præcist matchede transistorer i stedet for dårligt lydende IC’er i signalvejen.

Bryston SP3 kan decode alt, hvad der hører sig til af relevante surroundformater. DTS-HD Master Audio, Dolby TrueHD, Dolby Digital og DTS i henholds vis 5.1,6.1, og 7.1 kanaler. Den kan nedskalere alle surroundformater til stereo, og der er mulighed for at lave separate Bass Management-indstillinger til hver lydkilde.
For Bryston er det vigtigt, at SP3 også er en high-end to-kanals forforstærker. For at dette er muligt, har Bryston udviklet et layout, hvor det er muligt køre 100% udenom de digitale kredsløb. Når man sætter den i Bypass mode, bliver alle signaler bibeholdt i det diskrete analoge domæne. Bypass mode er ikke en ny opfindelse. Denne funktion er på rigtig mange produkter i dag, men det unikke er, at den rent faktisk er en ægte bypass mode, som går helt uden om alle digitale kredsløb og DSP-processoren.

Bryston SP3 er fuldt balanceret opbygget. Den har både analoge og digitale balancerede XLR indgange, og alle 7,1 kanaler udmunder i både XLR og RCA-stik. Der er yderligere et sæt XLR AUX-udgange, som kan konfigureres til at bruges som ekstra subwoofer- eller centerhøjtalerudgang i stedet. Digitale inputs er der også rigeligt af på SP3. Der er 8 HDMI, 4 spdif , 2 AES/EBU, 3 optiske samt en USB-indgang.
Af styringsmuligheder medfølger der en lækker aluminiumsfjernbetjening, som har indbygget pick-up og photosensor samt baggrundsbelyste knapper. Den kan derudover styres med RS-232 eller via netværk.

Bryston SP3 er ligesom resten af Brystons sortiment bygget i hånden i Canada. Alle komponenter er nøje udvalgt, kvalitetstestet og håndmonteret. Inden apparaterne forlader fabrikken, bliver alle funktioner grundigt testet. Alle specifikationer bliver testet og som minimum målt til at være dobbelt så gode som de er specificeret. Sidst, men ikke mindst, bliver de burn-in testet i over 100 timer, og Bryston giver derfor fem års garanti på deres digitale produkter samt 20 års garanti på alle analoge produkter.

Bryston SP3 er allerede nu klar til levering og kan fås i enten sølv eller sort finish.


HTP: Home Theater Professionals ApS - Telefon: +45 27 28 12 12 - Email: